Huidbehandelingen Dermalogica

Huidbehandelingen Dermalogica

Wil je een huid met zichtbare verbetering van de conditie?

Deze huidbehandelingen van het gezicht zijn gericht op huidverbetering.

Face Mapping

Door middel van de Face Mapping ® huidanalyse weten wij precies hoe we met jouw huid om moeten gaan.

Jouw huid wordt zone voor zone bekeken en gevoeld. Aan de hand van vragen kunnen wij een duidelijk beeld krijgen over het verleden van je huid. Door deze uitgebreide analyse kan de conditie van je huid op dit moment bepaald worden en kan er een doel gesteld worden voor de toekomst.

Het resultaat?

Een no-nonsense, 100% persoonlijk advies om je huid te verbeteren en je snel van je huidproblemen af te helpen. Het thuisgebruik van de producten is slechts het begin. Amber Leimena (de Huidparel) is als Dermalogica Skin Care Therapist gecertificeerd om professionele Dermalogica behandelingen te geven op basis van wat jouw huid het meest nodig heeft.

Algemene voorwaarden afspraken

Intakegesprekken kunnen worden aangevraagd door op de button 'Afspraak maken' te klikken, die je bovenaan elke pagina vindt. Na ontvangst van je aanvraag, neem ik z.s.m telefonisch contact met je op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en bespreken van de mogelijkheden. Intakegesprekken kunnen ook per mail of telefonisch worden aangevraagd .
Gemaakte afspraken dienen bij verhindering minimaal 24 uur van te voren te worden geannuleerd. Anders zijn wij genoodzaakt de gereserveerde consulttijd € 159,50 aan je door te berekenen.
Annulering binnen 24 uur dient met geldige reden én telefonisch te worden doorgegeven. Liefst niet per sms of mail om miscommunicaties op het laatste moment te voorkomen. Vergeten of niet geannuleerde afspraken worden volledig in rekening gebracht.

Voor het intakegesprek plaatsvindt, is het nodig dat er een uitgebreide vragenlijst wordt ingevuld om de gezondheid van de huid en van het lichaam te bepalen en welk resultaat haalbaar is. Een goede wisselwerking tussen mijn advies en jouw feedback is nodig om het maximale resultaat te behalen.

Wij hanteren de algemene richtlijnen voor paramedische zorg.