Huidbehandeling SkinImprover Pro7

Ben je klaar om iets te doen aan de fijne lijntjes, opkomende rimpels en huidverslapping? Dan wordt het tijd voor behandeling met de SkinImprover Pro7.

De huidbehandeling met de SkinImprover Pro7 is een veilige methode voor anti-aging en huid lifting zonder gebruik te maken van injectables en plastische chirurgie.
Bij het ouder worden van de huid verslappen gezichtsspieren. Dit resulteert in het verliezen van de strakke contouren van het gezicht, de wangen en de kaaklijnen.

SkinImprover Pro7 heeft een totale oplossing. Door op efficiënte en veilige wijze een combinatie te bieden van; intensieve reiniging, huidverbetering/voeding, lifting en celstimulatie, is al na een behandeling een resultaat zichtbaar!

Reiniging door mechanische exfoliatie
Door microdermabrasie en de Skinscrubber kan op een zeer effectieve en veilige, milde manier ieder huidtype het hele jaar door een intensieve reiniging van de huid ondergaan.

Huidherstel en voeding
Thermotherapie, Ultrasound en Cryotherapie zorgen voor een doelgerichte voeding en celstimulatie van de huid.

Spierstimulatie en huidegalisatie
Biolift is een zeer doeltreffende methode om huidveroudering en verslapping in het gezicht tegen te gaan en te corrigeren. Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van microstroompjes waardoor de spierweefsel-, huid- en celstimulatie wordt geactiveerd. Op cellulair niveau wordt in korte tijd de energiewaarde van de cellen verhoogt en celvernieuwing gestimuleerd.

Celvernieuwing
De LEDtherapie zorgt voor een versnelde celstimulatie en maakt de huid zichtbaar fris en strak.

Resultaat:
• huidvernieuwing door stimulatie van de collageen en elastine aanmaak
• verbetering van de gezichtscontouren en wangzakken
• liften van oogleden
• vermindering en vervaging fijne rimpels
• egale huid
• fris, jong en stalende huid

Deze behandeling voorkomt de gevreesde verzakking en verslapping van de gezichtsspieren en de huid .
Ben je op zoek naar een natuurlijke, niet – invasief alternatief voor de chirurgische facelift, dan is de SkinImprover Pro7 de ideale optie.

Rondom de ogen

Onze natuurlijke facelift is de enige verjongende behandeling die kan worden toegediend aan de tere huid rond de ogen , waardoor het een uitstekende oplossing voor wallen , donkere kringen en kraaienpootjes.

Algemene voorwaarden afspraken

Intakegesprekken kunnen worden aangevraagd door op de button 'Afspraak maken' te klikken, die je bovenaan elke pagina vindt. Na ontvangst van je aanvraag, neem ik z.s.m telefonisch contact met je op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en bespreken van de mogelijkheden. Intakegesprekken kunnen ook per mail of telefonisch worden aangevraagd .
Gemaakte afspraken dienen bij verhindering minimaal 24 uur van te voren te worden geannuleerd. Anders zijn wij genoodzaakt de gereserveerde consulttijd € 159,50 aan je door te berekenen.
Annulering binnen 24 uur dient met geldige reden én telefonisch te worden doorgegeven. Liefst niet per sms of mail om miscommunicaties op het laatste moment te voorkomen. Vergeten of niet geannuleerde afspraken worden volledig in rekening gebracht.

Voor het intakegesprek plaatsvindt, is het nodig dat er een uitgebreide vragenlijst wordt ingevuld om de gezondheid van de huid en van het lichaam te bepalen en welk resultaat haalbaar is. Een goede wisselwerking tussen mijn advies en jouw feedback is nodig om het maximale resultaat te behalen.

Wij hanteren de algemene richtlijnen voor paramedische zorg.