Massage therapie

Waarom massage therapie?

Heb je last van vermoeidheid, pijnlijke schouders, rug of benen? Ben je heel actief maar toch vaak uitgeblust? Is hoofdpijn een steeds terugkerende klacht?
Wil je meer energie en weer terug naar een vitaal lichaam?

Dan kan onze massage therapie (een unieke combinatie van verschillende technieken in een massage therapie traject) jou helpen om verschillende lichaamssystemen te herstellen, waardoor je je levensenergie direct verhoogt.

Werkwijze massage therapie

Via gezichtsanalyse en vraaggesprek kan ik jouw (gezondheids-)problemen in het lichaam in kaart brengen. Daardoor kan bepaald worden welke massagetechnieken het meest geschikt voor je zijn om je te kunnen helpen naar een gezonder lichaam zonder pijnklachten.
Wij werken met verschillende massagetechnieken die ieder zijn eigen dieptewerking hebben.
Zo wordt er gecombineerd tussen krachtige sportmassage, bindweefsel- en orgaanmassage (Chi Nei Tsang), Thaise massage, manuele lymfdrainage en gezichtsreflexologie/acupressuur. Daarnaast maken we gebruik van massage-elementen zoals: keramische dots, schelpen, oorkaarsen, penselen en edelstenen die een nog dieper effect van de behandeling geven.

Massage therapie ?

Onze massage therapie werkt therapeutisch bij klachten van hoofdpijn, (spier)pijnklachten, verkleefde littekens en overmatig vet en/of vocht in het lichaam.

MASSAGE THERAPIE SPECIAL!

Een onderdeel van mijn Personal Skin & Health Training Programma is de 11 daagse detoxkuur. In de eerste 11 dagen van het programma ligt de focus op het stimuleren van de ontgifting. De massage therapie bestaat dan uit Guasha Hot Stone massage (voor die-hards) en een massage met kruidenstempels (gestoomde bundels met kruiden) die voor maximale ontgifting zorgen. 

 

Algemene voorwaarden afspraken

Intakegesprekken kunnen worden aangevraagd door op de button 'Afspraak maken' te klikken, die je bovenaan elke pagina vindt. Na ontvangst van je aanvraag, neem ik z.s.m telefonisch contact met je op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en bespreken van de mogelijkheden. Intakegesprekken kunnen ook per mail of telefonisch worden aangevraagd .
Gemaakte afspraken dienen bij verhindering minimaal 24 uur van te voren te worden geannuleerd. Anders zijn wij genoodzaakt de gereserveerde consulttijd € 159,50 aan je door te berekenen.
Annulering binnen 24 uur dient met geldige reden én telefonisch te worden doorgegeven. Liefst niet per sms of mail om miscommunicaties op het laatste moment te voorkomen. Vergeten of niet geannuleerde afspraken worden volledig in rekening gebracht.

Voor het intakegesprek plaatsvindt, is het nodig dat er een uitgebreide vragenlijst wordt ingevuld om de gezondheid van de huid en van het lichaam te bepalen en welk resultaat haalbaar is. Een goede wisselwerking tussen mijn advies en jouw feedback is nodig om het maximale resultaat te behalen.

Wij hanteren de algemene richtlijnen voor paramedische zorg.