Dermalogica

Dermalogica is niet schattig!

En ook niet mooi, luxueus of vertroetelend. Dermalogica is een no-nonsense merk dat zich volledig richt op een gezonde huid. De verpakkingen zijn niet ontworpen om bij je badkamer te passen.
Dermalogica zorgde voor een geweldige opschudding in de beauty industrie door huidverbetering en een gezonde huid boven beauty en glamour te stellen. De gespecialiseerde kennis en adviesrol van de professionele skin therapist mag hierin niet ontbreken.

Dermalogica besteedt haar tijd aan het uitdenken van nieuwe, hightech, effectieve formules. Dermalogica gebruikt nooit gangbare ingrediënten als minerale oliën, lanoline, chemische kleur- en geurstoffen. Dat doet Dermalogica niet, omdat die stoffen slecht zijn voor de huid.
Dermalogica kiest voor ingrediënten waarvan bewezen is dat ze werken. Producten die de huid verbeteren en gezond maken, zonder irriterende stoffen en ingrediënten die de huid kunnen verstoppen en puistjes kunnen veroorzaken, zoals lanoline, gedenatureerde alcohol, kleurstoffen en parfum.
Dat bewijs wordt geleverd door de ruim 75.000 schoonheidsspecialisten over de hele wereld die er iedere dag effectief mee werken.

Face Mapping

Het wordt tijd dat je alles over jouw huid te weten komt. Stap binnen bij De Huidparel voor een Face Mapping en je krijgt een advies op maat over hoe je de huid moet verzorgen, met welke producten.
Heb een gezonde huid, een leven lang!

Dermalogica producten worden in de V.S. geproduceerd, ze worden niet op dieren getest en ze worden alleen verkocht via instituten waar door Dermalogica opgeleide professionele schoonheidsspecialisten advies en behandelingen geven.