Huidspecialist

Ik coach hoogopgeleide en hoogsensitieve vrouwen met een slechte huidconditie waaronder acne, bruine vlekken, couperose en een droge huid in hoe zij zelf kunnen werken aan het volledige herstel van hun huidprobleem. Hierdoor krijgen zij in korte tijd (3-6 maanden) weer een gladde en egale huid. Zodat ze zich weer met vol vertrouwen kunnen presenteren.

Huidverbetering

Je blijft jezelf

Biologische anti-aging, huidverjonging & huidverbetering

Wanneer gewone schoonheidsverzorging niet meer voldoende is en je de stap naar de cosmetisch arts of kliniek niet ziet zitten, dan kun je bij de Huidparel terecht voor doelgerichte behandeling van o.a. rimpels, verslapte huid en grove/vette poriën.

Op de voet volgen wij het totaal van behandelingsmogelijkheden op het gebied van de huid. Onze kracht is het gebruik van moderne technologie gecombineerd met het maatwerk vanuit onze handen. Hiervoor gebruiken wij methoden met en zonder naalden,  de juiste producten én apparatuur. Het biologische alternatief mét resultaat is ons motto.

Wilt u uw wensen uitspreken en weten wat de mogelijkheden voor u kunnen zijn? Kom vrijblijvend kennismaken en advies vragen.

De Huidparel is aangesloten bij de ANBOS en als Beter Instituut gekwalificeerd. BETER INSTITUUT is een kwaliteitsnorm en label en geeft aan dat er een hogere standaard is qua kennisniveau, hygiëne en werkmethodes.

Waar voldoen wij aan als Beter Instituut?

Lees verder

De Huidparel?

De parel staat symbool voor zuiverheid, liefde en geluk. De huidparel is een waterdruppel op de huid wachtend om in beweging te komen. Parels hebben een speciale uitwerking op de mens. Samen staan zij voor transformatie en helpen je los te komen van vastgeroeste patronen. Ze stimuleren innerlijke groei en geven inzicht in je mogelijkheden.