VIP arrangementen (vip klanten)

Wat krijg ik als VIP klant ?

Speciaal voor onze VIP klanten (je hebt het jaarprogramma gevolgd) hebben we een unieke Top-Wellness beleving samengesteld om jullie extra te verwennen als speciale klant.

Ultieme ontspanning in een parel van stoom liggend op warm kasteelgrind. Het verwarmde grind en de zachte trilling in combinatie met de aangename damp van water zorgen voor een heerlijk gevoel van welbehagen voor zowel lichaam als geest. Het hoofd blijft aangenaam koel omdat deze tijdens de stoombehandeling buiten de koepels blijft. Vuur wordt gebrand om de massage-oliën te verwarmen, mijn handen masseren, dan met metaal dan met hout als massage-element. Omsloten in alle luxe van zwarte parels en daarna weer terug naar de aarde met mineraal rijke kleipakkingen. Nu hoef je niet zelf te gaan douchen, maar wordt je afgespoeld op de tafel. Led licht zorgt voor een bijpassende atmosfeer van kleuren.

Het dragen van een zwem- of bikinibroek is vrijwillig

De Wellness Pearl arrangementen zijn geïnspireerd op de natuur, voeding en verre reizen en uitsluitend voor onze VIP klanten

Laat je meenemen naar Italië en maak kennis met Mediterraanse olijfolie-modder. Ervaar de aangename koelte van Skandinavische ijsbergen of juist de pittige kruiden van Indonesië. Japanse kruidenthee & jasmijn met zoete Manuka honing uit Nieuw-Zeeland of liever wat sterkers zoals een Afrikaanse wijnpakking. Een Spaanse Aloë Vera schuimbehandeling of juist de traditionele Turkse hammam. Rustgevende Franse lavendel of Belgische chocola voor een energieboost. Ieder moment z’n eigen voorkeur.

Last but not least, het neusje van de zalm in top-wellness: The Black Pearl behandeling uit Tahiti. Laat je verrassen.!